mobilgallerian.se

Vimla

Hem > Vimla

Länkar

iPhone XS

Läs mer >

Kontakta oss

Läs mer >

Vimla mobilabonnemang

Vimla mobilabonnemang är ett prisvärt alternativ för dig som vill ha ett flexibelt och anpassningsbart mobilabonnemang. Med sina olika abonnemangspaket och obegränsad surfmängd kan du hitta en plan som passar dina behov och budget. Läs vidare för att ta reda på mer om Vimla mobilabonnemang och dess fördelar.

Vimla samarbetar även med Renewed, vilket ger dig en möjlighet att kombinera ditt mobilabonnemang med en högkvalitativ, begagnad telefon från populära märken som iPhone och Samsung. Genom att välja Renewed får du en telefon som fungerar som ny, men till en bråkdel av priset, samtidigt som du bidrar till en mer hållbar konsumtion. Om du är på jakt efter en ny telefon är detta ett smart och miljövänligt val som passar perfekt med ditt Vimla-abonnemang

Denna sida innehåller annonslänkar.

Jämför Vimlas mobilabonnemang

Vimla erbjuder ett brett utbud av mobilabonnemang som passar olika behov och budgetar. Oavsett om du behöver obegränsad surf eller en enklare variant med begränsad datamängd så har Vimla ett abonnemang för dig. Läs vidare för att få en överblick över de olika mobilabonnemangen från Vimla som du kan jämföra och välja mellan.

Jämför Vimlas mobilabonnemang hos mobilabonnemanget.nu.

Vimla Student

Vimla student är ett mobilabonnemang som är anpassat för studenter och deras behov. Abonnemanget inkluderar obegränsad surf, vilket kan vara en stor fördel för studenter som ofta använder sin mobiltelefon för att streama musik och titta på videor. Vimla student erbjuder också fria samtal och SMS/MMS, vilket gör det enklare för studenter att hålla kontakten med vänner och familj. Abonnemanget har ingen bindningstid.

Vimla 55+

Vimla Senior är ett mobilabonnemang som är anpassat för äldre personer och deras behov. Abonnemanget erbjuder obegränsad surf och fria samtal och SMS/MMS. Det finns även möjlighet att lägga till en extra surfmängd om man behöver det. Abonnemanget har ingen bindningstid och du kan enkelt ändra ditt abonnemang om dina behov förändras.

Vimla Barn

Vimla Barn är ett mobilabonnemang som är speciellt utformat för barn och deras behov. Abonnemanget inkluderar en fast surfmängd på 3 GB per månad, vilket kan vara tillräckligt för att använda sociala medier och spela spel. Abonnemanget har också fria samtal och SMS/MMS till andra Vimla-kunder, vilket kan vara bra för att hålla kontakten med vänner och familj. Föräldrar kan också välja att lägga till en extra surfmängd eller blockera vissa tjänster för att skydda barnen från innehåll som inte är lämpligt för deras ålder.

Varför välja Vimlas mobilabonnemang?

Vimla mobilabonnemang är ett av de mest populära alternativen på marknaden, med abonnemang som passar både privatpersoner och företag. Här är några anledningar till varför du bör överväga att välja Vimla:

  • Prisvärda abonnemang – Vimla erbjuder abonnemang till överkomliga priser som passar alla budgetar.
  • Obegränsad surf – Vissa abonnemang har obegränsad surf, vilket är perfekt för dig som använder mycket data.
  • Enkel administration – Vimla har en användarvänlig app där du kan ha koll på din förbrukning och enkelt administrera ditt abonnemang.
  • Ingen bindningstid – Vimla erbjuder abonnemang utan bindningstid, vilket ger dig frihet att byta operatör när du vill.
  • Anpassade abonnemang – Vimla erbjuder abonnemang som är anpassade för studenter och seniorer, så att du kan välja det abonnemang som passar dig bäst.